Prijzen

Voor Militracks 2018 bedraagt de entreeprijs 18 euro per dag en daarvoor kunt u zowel het evenement als ook het museum zelf bezoeken. De toegangsprijs voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt 12 euro. De dagkassa is vanaf 9 uur open. Maar per dag zijn er maximaal 8.000 toegangskaartjes te koop. Ze zijn vooraf alleen online te bestellen of, als er nog over zijn, zullen aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. 

Let op: vol is vol!
Er is er sprake van dat we een zeer bijzondere Duitse tank mogen ontvangen. Het gaat om de Königsiger van het tankmuseum in het Franse Saumur. Let op: dit is nog niet 100% zeker. Maar als u van plan bent om sowieso Militracks te bezoeken, dan adviseren wij u om uw ticket vooraf online te kopen. Online tickets zijn tot 18 mei te koop, zolang de voorraad strekt. Met een geldig toegangsbewijs krijgt u natuurlijk toegang tot Militracks, ook als het evenement op dat moment uitverkocht is.
 
Nederlandse Museumkaart
Tijdens Militracks is de Nederlandse Museumkaart geldig met bijbetaling van € 3,00 per entreekaartje. Voor gebruik van de Museumkaar zal geen online voorverkoop plaatsvinden.

Let op, NIET geldig voor toegang tot Militracks zijn de volgende kaarten: kortingsacties, de Veteranenpas, Vriendenpas, lidmaatschapskaart KBO Overloon, Cultuurkaart, Lerarenkaart, NAM-kaart, ANWB-pas.