Meerijden en torentickets

Veel deelnemende voertuigen zijn rijdend te zien. En het meerijden met één van die voertuigen - of het nu op de motor is, of achter in een gepantserd voertuig - is voor veel bezoekers een ervaring op zich. Voor het meerijden met voertuigen kunt u tijdens het evenement losse tickets kopen bij het instapterrein. Prijzen variëren al naar gelang het voertuigtype en bedragen (per persoon per rit). Dat gaat van 5 euro voor de meeste voertuigen, 10 euro voor Kettenkrads en 20 euro voor gepantserde halfrupsen. Voor het meerijden op de Hetzer geldt een ritprijs van 50 euro per persoon.

Königstiger
We verwachten dit jaar een Königstiger bij Militracks. Deze tank is niet beschikbaar voor meerijden. Maar er is wel een zeer beperkte mogelijkheid om de toren van deze tank binnenin te bezichtigen. De tickets hiervoor worden verkocht op dezelfde plaats waar meerijtickets te koop zijn. Een torenticket gaat 50 euro kosten. Nogmaals: de beschikbaarheid is zeer beperkt, waarschijnlijk maximaal 20 tickets per dag, waarbij een bezoek aan de toren maximaal 5 minuten duurt. Deze torentickets kunnen alleen op het terrein zelf worden gekocht en er is geen online voorverkoop hiervan. 

Let op:
Soms hebben we ook tanks en tankjagers. Daarop kan niet altijd meegereden worden. Maar in het geval dat hiervoor ritten beschikbaar komen, dan worden die ter plekke verkocht à 50 euro per rit.
Kortom: er is geen enkele garantie dat dit soort volrupsen passagiers meenemen op hun ritten. Wij stemmen met de voertuigeigenaren af OF en WANNEER ze weer gaan rijden. Dan openen we pas weer de verkoop. Kaartjes kunnen dus TIJDELIJK niet te koop zijn. En garanties dat een voertuig ook daadwerkelijk (opnieuw) rijdt, zijn niet te geven. Mocht het zo zijn dat een rit  niet mogelijk blijkt, dan wordt het ongebruikte ticket op de dag zelf teruggenomen en dan, vanzelfsprekend, ook volledig terugbetaald.